Zeleninová polievka s bravčovým mäsom
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
bravčové mäso
6
strúčikov
cesnaku
1/2
ks
kel
2
ks
karotka
1
ks
pór
2
ks
zelerový list
1
ks
paradajka
1/4
PL
čierne korenie
1
PL
múka
olej na vyprážanie
soľ
postup
1.
Na oleji osmažíme do žlta strúčiky cesnaku spolu s korením a so soľou. Postupne pridávame nakrájané kúsky bravčového mäsa a na miernom ohni dusíme domäkka.
2.
Potom pridáme nadrobno nakrájanú zeleninu, chvíľu podusíme a zalejeme horúcou vodou. Necháme trochu povariť. Polievku zaprášime troškou múky a nakoniec pridáme nakrájanú paradajku. Podľa chuti môžeme do polievky pridať rezance alebo iný druh cestovín. Posypeme nakrájanou pažítkou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.