Domáca klobása
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
bravčové mäso z pliecka
300
g
bravčový bôčik
2
ks
žemľa
1/2
dl
mlieko
soľ
mleté čierne korenie
1/2
ks
citrónová kôra
zázvor
majorán
rasca
1 m čriev
postup
1.
Mäso zomelieme, pridáme žemle namočené v mlieku a vytlačené, soľ, korenie, nastrúhaný zázvor, citrónovú kôru, majorán, mletú rascu a dobre premiešame.
2.
Pripravenou zmesou naplníme črevá, ktoré stočíme a prepichneme drievkom.
3.
Upečieme na masti a podávame so zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.