Teľacie rezne s hydinovou pečeňou a šunkou
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
plátky
teľacií rezeň
štipiek
soľ
trochu
hladká múka
trochu
olej
50
g
anglická slanina
150
g
hydinová pečeň
4
plátky
šunka
100
ml
biele víno
štipiek
grilovacie korenie
postup
1.
Teľacie rezne umyjeme, osušíme, osolíme, naklepeme a obalíme v múke. Na rozohriatom oleji opečieme z oboch strán aspoň po 4 minúty, zároveň opečieme aj plátky šunky. Do výpeku dáme anglickú slaninu nakrájanú na drobné kocky a rozškvaríme.
2.
Umyté a osušené pečene nakrájame na jemné rezance, zmiešame s grilovacím korením a opražíme na slanine. Pečeň vyberieme, na rezne dáme plátok šunky, kôpku pečene, výpek zalejeme vínom a chvíľu povaríme. Vzniknutou šťavou polejeme rezne. Takto pripravené teľacie rezne podávame so zemiakovými hranolčekmi.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.