Kurča na citrónoch
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kura
soľ
mleté čierne korenie
100
g
tuk
1
dl
citrónová šťava
1
ks
cibuľa
1
ks
bobkový list
1
ČL
cukor
3
ks
citrón
mäsový vývar
1
ČL
solamyl
postup
1.
Kura vyčistíme, umyjeme, rozštvrtíme, osolíme a okoreníme čiernym korením. Prudko ho opečieme v rozohriatom tuku a potom podlejeme citrónovou šťavou.
2.
Pridáme na kolieska pokrájanú cibuľu, bobkový list, cukor a prikryté dusíme do polomäkka. Nakoniec pridáme pokrájané citróny a prilejeme mäsový vývar.
3.
Zahustíme Solamylom rozmiešaným s vodou a udusíme do mäkka. Podávame ozdobené petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.