Talianska pečienka
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
hovädzia mäso
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
80
g
masť
1
ks
cibuľa
120
g
koreňová zelenina
nové korenie
celé čierne korenie
trochu
tymian
1
ks
bobkový list
2
dl
červené víno
trochu
sójová omáčka
2
PL
paradajkový pretlak
30
g
hladká múka
trochu
citrónová šťava
postup
1.
Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme a prudko opečieme na masti zo všetkých strán. K mäsu pridáme koreňovú zeleninu, cibuľu a koreniny. Všetko spolu ešte opražíme, vložíme do rúry a upečieme domäkka.
2.
Keď je mäso mäkké, tak ho vyberieme, šťavu zasypeme hladkou múkou, opražíme, podlejeme trochou vody. Pridáme červené víno, sójovú omáčku, paradajkový pretlak a trochu citrónovej šťavy. Povaríme, a keď je šťava hotová precedíme ju na mäso. Hotové mäso podávame so špagetami.
Podobné recepty
Lepkavé zemiakové cesto? Naučte sa jednoduchý trik a zemiakové gule budú krásne jemné, hladké a nadýchané
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.