Gaspačo
nízka
náročnosť
ingrediencie
1,25
kg
paradajka
1
ks
uhorka
1
ks
zelená paprika
1
ks
cesnaku
1
ks
cibuľa
trochu
panenský olivový olej
trochu
vínny ocot
podľa chuti
soľ
1
ks
jednodňový sendvič
postup
1.
Najskôr si vo vriacej vode sparíme paradajky. Potom ich olúpeme a rozmixujeme tak, aby nám vznikla tekutá hmota. Osolíme, ochutíme pretlačeným cesnakom, octom a olivovým olejom. Uhorku si umyjeme a nakrájame na drobné kúsky. Zelenú papriku a cibuľu pokrájame na kocky a všetko primiešame do paradajkovej hmoty.
2.
Nakoniec si pokrájame sendvič na malé kocky. Opražíme ich na oleji alebo ich môžeme vysušiť v rúre. Potom ich podávame k polievke. Základom je podávať polievku dobre vychladenú.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.