Vegetariansky boršč
2
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
50
g
krúpy
50
g
ovsené vločky
1
ks
zemiaky
1
ks
cibuľa
5
strúčikov
cesnaku
1/8
ks
hlávková kapusta
1/2
ks
zeler
2
ks
mrkva
2
ks
petržlen
cvikla
50
g
biela fazuľa
1
štipka
rasca
1
PL
olivový olej
100
g
pšenica naklíčená
1
hrsť
petržlenová vňať
postup
Do 1 litra vody pridáme krúpy s rascou, vločky, olej, zemiak a zeler. Uvaríme. Do hotovej polievky v tanieroch pridáme nasledujúce ingrediencie: najemno postrúhanú surovú mrkvu a štvrťku cvikle, pokrájanú kapustu, nadrobno posekanú cibuľu, uvarenú fazuľu. Na úplný koniec pridáme naklíčenú pšenicu a nadrobno posekanú petržlenovú vňať+osolíme morskou soľou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.