Pridať recept

Vegetariansky boršč

ingrediencie

50 g
krúpy
50 g
ovsené vločky
1 ks
zemiaky
1 ks
cibuľa
5 strúčikov
cesnaku
1/8 ks
hlávková kapusta
1/2 ks
zeler
2 ks
mrkva
2 ks
petržlen
cvikla
50 g
biela fazuľa
1 štipka
rasca
1 PL
olivový olej
100 g
pšenica naklíčená
1 hrsť
petržlenová vňať

postup

Do 1 litra vody pridáme krúpy s rascou, vločky, olej, zemiak a zeler. Uvaríme. Do hotovej polievky v tanieroch pridáme nasledujúce ingrediencie: najemno postrúhanú surovú mrkvu a štvrťku cvikle, pokrájanú kapustu, nadrobno posekanú cibuľu, uvarenú fazuľu. Na úplný koniec pridáme naklíčenú pšenicu a nadrobno posekanú petržlenovú vňať+osolíme morskou soľou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
skrupina
8.5.2020 10:50 | |
+1 -0
A čo urobiť s tými dvoma petržlenmi?
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Boršč
Tradičný boršč je jednotkou, ale chutný je aj vegetariánsky: Čo všetko o ňom potrebujete vedieť?
Poznáte základný tradičný recept? A čím sa líši od pravého ruského boršču?
Ruska kuchyna
Ruská kuchyňa
Najväčšia krajina sveta je nám všetkým dobre známa nie len vďaka politickému vplyvu, ktorý ďaleko presahuje...