Dusené huby s pórom
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
čerstvé huby
trochu
citrónová šťava
podľa chuti
soľ
trochu
olej
300
g
pór
trochu
zázvor
2
ČL
hladká múka
1
dl
masox
postup
1.
Huby si očistíme, pokrájame a pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme. Potom ich opečieme na rozohriatom oleji a podlejeme vodou, dusíme domäkka. Pór si nakrájame na kolieska, opražíme na rozohriatom oleji spolu so zázvorom, poprášime múkou. Potom zalejeme horúcim masoxom, trochou vody a ďalej dusíme domäkka.
2.
Potom pridáme huby a osolíme. Je vhodné podávať so stratenými vajciami a s varenými zemiakmi.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.