Čokoládovka
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
čokoláda na varenie
200
g
cukor
2
dl
lieh
postup
1.
Do 1/2 l hrnčeka polámeme čokoládu na varenie, pridáme cukor a doplna dolejeme vodou. Potom všetko preložíme do väčšieho hrnca, ináč by nám nápoj pri varení prekypel. Miešame a čokoládu dôkladne rozvaríme.
2.
Necháme vychladnúť, prilejeme lieh, dobre potrasieme a nalejeme do pohárov.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.