FOTORECEPT: Sviečková a lá KajusiQQ
nízka
náročnosť
ingrediencie
160
g
sviečkovica
trochu
olej
trochu
maslo
Plnka
trochu
soľ
1
ks
vajce
3
plátky
moravské mäso
podľa chuti
petržlenová vňať
trochu
fazuľový struk
Arašídová omáčka
3
PL
arašidové maslo
trochu
múka
trochu
výpek
Perníková omáčka
podľa chuti
malinový džem
2
PL
perník
trochu
výpek
postup
1.
Dáme si variť mrkvu a zemiaky (bude to ako príloha).
2.
Zo šunky, vajca, soli a vňate vymiešame jemnú zmes.
3.
Do sviečkovej opatrne narežeme kapsu. Kapsu naplníme a do stredu plnky poukladáme celé alebo rozpolené fazuľové struky.
4.
Kapsu zošijeme, posolíme, ochutíme bylinkami a na oleji opečieme. Pridáme maslo.
5.
Podlejeme vodou a pečieme do mäkka.
Keď je sviečková hotová, vyberieme a omáčku zahustíme múkou a dochutíme arašidovým maslom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
kajusiQQ
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.