Kuracie prsia na smotane
40
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
4
ks
kuracie prsia
trochu
horčica
trochu
olej
podľa chuti
majoránka
podľa chuti
soľ
1
ks
smotana
1/2
ks
cibuľa
1
ks
jablko
podľa chuti
cesnaku
podľa chuti
mleté čierne korenie
postup
1.
Prsia nakrájame na rezne, zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme horčicou a posypeme majoránkou.
Opečieme na oleji, najprv nepotretou stranou. Odložíme na teplé miesto.
2.
Vo výpeku opečieme cibuľu a pokrájané jablko, po chvíli podlejeme smotanou.
Pridáme mäso, podusíme, dáme roztlačený cesnak, premiešame a podľa chuti môžeme ešte pridať vegetu.
3.
Ako prílohu môžeme použiť ryžu, zemiaky alebo aj cestoviny.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Natalli115
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.