Kel s hriankami
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kel
50
g
maslo
1
PL
hladká múka
1
ks
cesnaku
trochu
olej
podľa chuti
čierne korenie
štipiek
soľ
4
plátky
chlieb
postup
1.
Kel umyjeme a uvaríme v slanej vode domäkka.
2.
Popri varení si pripravíme svetlú zápražku z masla a múky, zalejeme ju vývarom z kelu a povaríme do hustej kaše.
3.
Uvarený kel pomelieme, zmiešame so zápražkou, krátko povaríme, prisolíme a okoreníme.
4.
Krajce chleba upečieme na oleji, potrieme cesnakom a podávame s kelom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.