Zapekané kačacie mäso s kelom
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kačka
soľ
rasca
masť
10
dkg
slanina
1
ks
ružičkový kel
6
strúčikov
cesnaku
čierne korenie
postup
1.
Kačicu očistíme, osolíme, orascujeme a na masti upečieme. Mäkké mäso rozporcujeme.
2.
V slanej vode uvaríme ružičkový kel. Slaninu pokrájame na kocky, rozškvaríme, pridáme uvarený kel, roztlačený cesnak, okoreníme a opečieme.
3.
Potom pridáme mäso a všetko spolu zapečieme. Podávame so zemiakovými knedlíkmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.