Kokosový likér s višňami
nízka
náročnosť
ingrediencie
150
ml
smotana na šľahanie
70
g
kryštálový cukor
1
pohár
višňový kompót
200
ml
rum
100
g
strúhaný kokos
1
balíček
vanilkový cukor
postup
1.
S kryštálovým a vanilkovým cukrom prevaríme smotanu a potom pridáme kokos. Dobre premiešame a asi na 1 hodinu dáme do chladu. Keď je zmes vychladnutá prilejeme rum.
2.
Precedíme višne a rozdelíme ich do pohárov a zalejeme likérom, ak je nutné môžeme ho aj precediť. Jednotlivé poháre ozdobíme višňami.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.