Rybací šalát na hrianke
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
mrazené rybie filé
150
g
majonéza
1
téglik
biely jogurt
trochu
soľ
trochu
cukor
trochu
citrónová šťava
1
zväzok
reďkovka
1
zväzok
jarná cibuľka
4
plátky
celozrnná hrianka
postup
1.
Mrazené filé osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a krátko podusíme. Vychladnuté vykostíme a pokrájame.
2.
Majonézu rozmiešame s jogurtom alebo kyslou smotanou, pridáme pokrájanú cibuľu aj s vňaťou a podľa chuti okyslíme citrónovou šťavou.
3.
Hotový šalát podávame na celozrnnej hrianke a ozdobíme pokrájanou reďkovkou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.