Slovenská ryža nelepivá
4
porcie
16
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
slovenská ryža
3
PL
olej
1
liter
voda
1
KL
soľ
postup
1.
Do hrnca dáme olej a ohrejeme ho. Do rozpáleného oleja dáme slovenskú ryžu (najlepšie bezvaječnú) a opražíme dohneda.
2.
Potom zalejeme vodou, zamiešame a pridáme soľ. Varíme ako klasickú ryžu.
3.
Ak chceme farebnú ryžu pridáme 1/3 KL kari korenia. Ak chcete podávať deťom tak kari nedávajte, nie je pre nich vhodné.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.