Pridať recept

Plnené bravčové rezne, FOTORECEPT

ingrediencie

4 ks
bravčové karé
soľ, mleté korenie na ochutenie
100 g
dusená šunka (plátky)
100 g
tvrdý syr (Eidam, chedar, ...)plátky
marhule z kompótu alebo ananás
rastlinný olej, vývar

postup

Obľúbene jedlo s rýchlou prípravou.

1.

Mäso umyjeme, osušíme,pokrájame na plátky zľahka naklepeme urobíme zárezy, aby sa nám mäso neskrucalo. Z oboch strán okoreníme, osolime.

Plnené bravčové rezne.
Plnené bravčové rezne.
Zdroj: Olinka 58
 
2.

Olej rozpálime každý rezeň orestujeme z oboch strán. Uložíme do zapekacej misy na každý plátok položíme marhule zakryjeme šunkou a na vrch dáme plátky syra.

Plnené bravčové rezne.
Plnené bravčové rezne.
Zdroj: Olinka 58
3.

Mäso zalejeme výpekom +trochou vývaru zakryjeme alobalom. Rúru predhrejeme na 190 stupňov pečieme 40-45 minút. Podávame so zemiakovým pyré, ryžou alebo podľa seba. Dobrú chuť.

Plnené bravčové rezne.
Plnené bravčové rezne.
Zdroj: Olinka 58
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Holandský rezeň
Mleté mäso, vajce, syr a chutnejšie rezne ste nejedli! Zabudnite na klasické rezne a pripravte si HOLANDSKÉ, sú rýchle, šťavnaté a vôbec nie mastné
Jednoduché, mäkké a úžasne šťavnaté! Vymeňte obľúbenú klasiku a nebudete ľutovať, rozplývajú sa na jazyku.
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!
TOP
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Jeho vôňa mnohým pripomína klasický nedeľný obed a bez neho sa nezaobíde azda žiadna významná rodinná...