TOP RECEPT
Točený mäsový koláč, FOTORECEPT
6
porcií
80
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
Cesto
500
g
hladká múka
200
g
biely jogurt
30
g
olej
1
ks
prášok do pečiva
1
ks
vajíčko
1
štipka
soľ
Plnka
500
g
mleté mäso
250
g
biela kapusta
2
ks
cibuľa
2
strúčiky
cesnaku
soľ
mletá rasca
mleté čierne korenie
postup
Jemné cesto, mäso, kapusta - večera aj pre náročných.
1.
Kapustu nakrájame na rezančeky, pridáme soľ, rascu, trochu podlejeme vodou a udusíme do zmäknutia - asi 15 minút.
3.
Pridáme mleté mäso, soľ, korenie, pretlačený cesnak a porestujeme.
4.
Pridáme scedenú dusenú kapustu, premiešame, dochutíme podľa potreby a necháme vychladnúť.
6.
Zmiešame všetky suroviny na cesto a vypracujeme hladké cesto, ktoré rozdelíme na 4 časti.
9.
Prikladáme ďalšie rolky. Potrieme olejom, posypeme sezamovými semienkami.
10.
Upečieme vo vyhriatej rúre pri 180°C 30 minút. Hneď po upečení ešte potrieme olejom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.