Hovädzí vývar, FOTORECEPT
10
porcií
190
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
hovädzie s kosťou
5
ks
mrkva
3
ks
petržlen
1/2
ks
zeler
1/2
ks
kaleráb
2
strúčiky
cesnaku
2
ks
cibuľa
podľa chuti
celé korenie, soľ, mleté čierne korenie
petržlenová vňať
olej
postup
Naša TOP nedeľná klasika.
2.
Mäso umyjeme, osušíme. V hrnci rozpálime olej a mäso opečieme z každej strany.
3.
Potom pridáme očistenú cibuľu, cesnak, celé korenie.
4.
Zalejeme vodou a varíme na miernom ohni približne 2 hodiny.
6.
Po 2 hodinách varenia ju pridáme do hrnca. Dochutíme soľou a čiernym mletým korením.
7.
Keď už je mäkká, vyberieme ju a nakrájame. Mäso varíme ďalšiu hodinu, pokiaľ nebude mäkké. Nakrájame na malé kúsky.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Veronika Palarcová
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.