Nepečený smotanovo-jahodový dezert
6
porcií
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
balíčky
maslové sušienky
60
g
jahody
2
balíčky
vanilkový cukor
4
tégliky
grécky jogurt alebo smotana kyslá
1
PL
cukor (do jahôd)
1
balíček
jahodová náplň Dr.Oetker
postup
Hlavne v lete obľubujeme nepečené keksíkové dezerty , v ktorom dominuje OVOCIE. Použijeme podľa ponuky.
1.
OVOCIE, teraz jahody roxmixujeme na kašu. Pripravíme si plnku do dezertu zmiešaním kyslej smotany, resp.jogurtu s vanilkovým cukrom, rozmixovanými jahodami, pridáme náplň s chuťou jahôd a dokonale premiešame.
2.
Formu vystelieme potravinárskou fóliou, na dno kladieme maslové keksy. Na keksy navrstime jahodovú plnku a toto opakujeme pokiaľ máme suroviny.
3.
Dezert môžeme posypať kakaom. Po vychladeni podávame.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Vlasta5
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.