Pridať recept

FOTORECEPT: Hokkaido halušky s bryndzou a slaninkou

3
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 ml
Uvarené, rozmixované hokaido
250 ml
polohrubá múka
1 ks
vajíčko
200 g
bryndza
30 ml
smotana
50 g
slaninka
soľ

postup

Výborná kombinácia tekvicových halušiek a bryndze.

1.

Hokaido nakrájame a podlejeme vodou, keď je mäkké rozmixujeme. Necháme vychladnúť.

Hokaidové halušky s bryndzou a slaninkou
Hokaidové halušky s bryndzou a slaninkou
Zdroj: Ingova
 
2.

Odoberieme 250 ml, pridáme 250 ml múku, 1 vajíčko, soľ a vymiešame. Dáme variť vodu a keď vrie urobíme halušky.

Hokaidové halušky s bryndzou a slaninkou
Hokaidové halušky s bryndzou a slaninkou
Zdroj: Ingova
3.

Smotanu zohrejeme do horúca, pridáme bryndzu a vymiešame.

Hokaidové halušky s bryndzou a slaninkou
Hokaidové halušky s bryndzou a slaninkou
Zdroj: Ingova
4.

Keď sú halušky uvarené tak ich dáme na bryndzu.

Hokaidové halušky s bryndzou a slaninkou
Hokaidové halušky s bryndzou a slaninkou
Zdroj: Ingova
5.

Dobre vymiesame aby sa bryndza roztopila. Dosolíme a polejeme usmazenou slaninkou. Môžeme dat aj pažítku.

Hokaidové halušky s bryndzou a slaninkou
Hokaidové halušky s bryndzou a slaninkou
Zdroj: Ingova
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
patkogulka
3.5.2022 16:30 | |
+1 -0
Hokkaido?!?!cele hokkaido?!ty kokso!!ako pokrajame cely japonsky ostrov,jeden zo styroch ktore tvoria Japonsko??pre info neznalym-Honšú,,Kjušú,,HOKKAIDO a Šikoku,,hmmmm
Podobné články
Halušky
To naj z tradičnej, slovenskej kuchyne: Halušky
Keby mali Slováci vybrať len jedno charakteristické jedlo z našej gastronómie, boli by to nepochybne halušky.
Bryndzové halušky
Bryndzové halušky: Extra chutné s májovou bryndzou
Každý má svoj recept na tie zaručene pravé bryndzové halušky. Všetky sú však zaručene najchutnejšie...
TOP
Halušky
Zbierka 11 receptov na tie najlepšie halušky: Stačí pridať túto surovinu a zemiaky vám nikdy nesčernejú, perfektný trik
Keby ste si mali vybrať len jedno charakteristické jedlo z našej gastronómie, ktoré by to bolo? U nás sú to...
TOP
Halušky
Už nikdy sa vám nezlepia a zostanú krásne krémové! Zabudnite na suché halušky, takto budú vždy perfektné aj na druhý deň, rozdiel nespoznáte
Odteraz si vychutnáte každé sústo! Perfektný trik na krásne krémové halušky a tipy, ako ich podávať aj na druhý deň.