Sous vide steak z hovädzej roštenky, VIDEORECEPT
1
porcia
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
steak z hovädzej rošenky
soľ
mleté čierne korenie
3
vetvičky
čerstvý tymián
1
strúčik
cesnaku
olivový olej
postup vo videu vyššie
Pre milovníkov TOP steakov.
1.
Ako prvé si nakoreníme steak z hovädzej rošenky - osolíme a okoreníme. Pridáme pár vetvičiek čerstvého tymiánu a rozpučený cesnak.
2.
Vložíme do vákuovacieho sáčku a vákuovačkou odsajeme vzduch.
3.
Preložíme do vody s prístrojom sous vide. Varíme metódou sous vide na 56 °C 45 minút.
4.
Následne rozrežeme steak a preložíme na panvicu s olivovým olejom.
5.
Pečieme z oboch strán asi 1,5 minúty alebo ako má kto rád steak prepečený.
6.
Servírujeme.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
rastislav2311
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.