FOTORECEPT: Pečená danielia lopatka
120
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
2
ks
lopatka z daniela
slanina
cibuľa
mrkva
petržlen
zeler
soľ
mleté čierne korenie
300
ml
červené víno
postup
Sviatočný obed.
2.
Na panvici na masti necháme podľa možnosti trochu mäso zatiahnuť.
4.
Vo výpeku orestujeme cibuľu, pridáme postrúhanú zeleninu a spolu orestujeme.
5.
Vlejeme do pekáča, podlejeme vodou. Zakryjeme alobalom a dáme piecť pri 180 st. C.
7.
Po upečení šťavu zmixujeme na omáčku a mäso oberieme od kostí.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.