Pridať recept

Dusený hovädzí krk, VIDEORECEPT

4
porcie
255
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 PL
masť
1/2 ks
pór
2 strúčiky
cesnaku
700 g
hovädzí krk
2 ks
bobkový list
1 ČL
vegeta
1/2 liter
hovädzí vývar
2 dl
voda

postup vo videu vyššie

Dokonalé jedlo z chutného rezu hovädzieho. 

1.

Vo veľkom hrnci si rozpustíme masť, na ktorej orestujeme na kolieska nakrájaný pór. Pridáme prelisovaný cesnak a premiešame.

 
2.

Pridáme na kocky nakrájaný hovädzí krk a sprudka orestujeme, aby sa nám mäsko zatiahlo.

3.

Posypeme vegetou, podlejeme hovädzím vývarom a vodou.

4.

Privedieme k varu a následne stíšime, varíme pomaly asi 4 hodiny, alebo kým nám nezmäkne mäsko.

5.

Servírujeme bohato posypané pažítkou a ryžou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať