Placky z hlávkovej kapusty
12
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
ks
kapusta biela hlávková
300
g
zemiaky
1
ks
cibuľa
2
ks
vajce
ks
hladká múka
ks
soľ, mleté korenie
ks
mletá rímska rasca
ks
sladká červená mletá paprika
ks
petržlenová vňať alebo majoránka
postup
1.
Kapustu umyjeme a ideálne v sekáčiku nadrobno nasekáte spolu s cibuľou. Alebo v mlynčeku s nadstavcom, ktorý používate na zemiaky (halušky, placky), pomeliete so zemiakmi.
2.
K zemiakom pridáte múku, vajcia, soľ, čierne korenie, rascu, papriku a kapustu. Múky toľko, aby cesto bolo hustejšie.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.