FOTORECEPT: Cuketová fašírka
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
cuketa
3
ks
vajíčka
100
g
údený tvrdý syr
200
g
mäkký salám alebo šunka
1
ks
cibuľa
3
strúčiky
cesnaku
7
PL
hladká múka
1
ks
kypriaci prášok do pečiva
ks
soľ
ks
mlč.č.korenie
1
ČL
korenie do fašírok
ks
olej
postup
Lahké jedlo, výboné aj studené.
2.
Postrúhame na hrubšie rezance, posolíme a necháme postáť. Potom riadne vyžmýkame.
3.
Pridáme na drobno nakrájanú cibuľu, salámu, prelisovaný cesnak, múku, soľ, korenie, vajíčka , nastrúhaný syr a prášok do pečiva.
4.
Dobre premiešame a plech dobre vymastíme. Masu dobre rozotrieme, ja nerobím hrubé, tenké mi lepšie chutí.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Ingova
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.