Kačací vývar, VIDEORECEPT
6
porcií
55
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
3
litre
voda
500
g
kačací krk
2
ks
bobkový list
7
ks
čierne korenie
1
PL
soľ
1
ks
paprika
2
strúčiky
cesnaku
3
ks
mrkva
1
ks
cibuľa
1/4
ks
zeler
2
ks
petržlen
postup vo videu vyššie
Najlepší vývar nie len v nedeľu, vyskúšaj!
1.
Do veľkého tlakového hrnca nalejeme vodu a pridáme kačacie krky. Privedieme k varu.
2.
Po zvarení odstránime nazbieranu penu (bielkoviny z mäska).
3.
Následne pridáme všetky koreniny - soľ, bobkový list, čierne korenie, celú cibuľu a do papriky vložíme strúčiky cesnaku, ktoré tiež vložíme k vývaru.
4.
Pridáme očistenú zeleninu ako mrkvu, zeler a petržlen. Privedieme k varu.
5.
Tlakový hrniec uzavrieme a varíme 40 minút.
6.
Servírujeme s cestovinou alebo bez, tak že zeleninku nakrájame na jemné kúsky.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
rastislav2311
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.