Kysnutý koláč s rebarborou
15
porcií
35
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
polohrubej múky
1
ks
droždia
3
dl
oleja
1/2
liter
mlieka
1
PL
kryštálového cukru
ks
rebarbora
100
g
masla
100
g
cukru
150
g
plohrubej múky
postup
1.
Urobíme si kysnuté cesto. Ingrediencie musíme doplnať podĺa hustoty cesta. Cesto necháme vykysnúť.
2.
Medzitým si urobíme žmolenku z cukru, masla a múky. Očistíme a nakrájame rebarboru. Cesto po vykysnutí dáme na plech poukladáme rebarboru a posypeme žmolenkou.
3.
Pečieme na 180 stupňov pokiaĺ kraje koláča nie sú upečené do hneda. Posypeme práškovým cukrom.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
plotas
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.