Pridať recept

FOTORECEPT: Pečená cuketa na tymiane s grilovaným hermelínom

Fotorecept: Pečená cuketa na tymiane s grilovaným hermelínom
Zdroj: ivet_hrabovska

ingrediencie

1 kg
biela cuketa
1 PL
tymian
ks
olivový olej
ks
soľ
3 ks
hermelín
3 KL
mletá sladká červená paprika

postup

1.
Tekvicu zbavíme šupky, vydlabeme vnútro a zvyšok nakrájame na kocky.
Fotorecept: Pečená cuketa na tymiane s grilovaným hermelínom
Fotorecept: Pečená cuketa na tymiane s grilovaným hermelínom
Zdroj: ivet_hrabovska
 
Fotorecept: Pečená cuketa na tymiane s grilovaným hermelínom
Fotorecept: Pečená cuketa na tymiane s grilovaným hermelínom
Zdroj: ivet_hrabovska
2.
všetko dáme do misy a polejeme olivovým olejom a posypeme tymianom.
Fotorecept: Pečená cuketa na tymiane s grilovaným hermelínom
Fotorecept: Pečená cuketa na tymiane s grilovaným hermelínom
Zdroj: ivet_hrabovska
3.
Premiešame ešte so sladkou mletou červenou paprikou a rozložíme na plech.
Fotorecept: Pečená cuketa na tymiane s grilovaným hermelínom
Fotorecept: Pečená cuketa na tymiane s grilovaným hermelínom
Zdroj: ivet_hrabovska
4.
Pečieme v rúre vyhriatej na 220 stupňov cca 40-50 minút (za občasného premiešania).
Fotorecept: Pečená cuketa na tymiane s grilovaným hermelínom
Fotorecept: Pečená cuketa na tymiane s grilovaným hermelínom
Zdroj: ivet_hrabovska
5.
Potom, keď už bude cuketa takmer hotová, dáme na plech 3 hermelíny a necháme ugrilovať cca 5-7 minút.
Fotorecept: Pečená cuketa na tymiane s grilovaným hermelínom
Fotorecept: Pečená cuketa na tymiane s grilovaným hermelínom
Zdroj: ivet_hrabovska
6.
Podávame teplé (napr. s čili alebo brusnicovu omáčkou). Dobrú chuť!
Fotorecept: Pečená cuketa na tymiane s grilovaným hermelínom
Fotorecept: Pečená cuketa na tymiane s grilovaným hermelínom
Zdroj: ivet_hrabovska
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Cuketová baba na plechu
Stačí nastrúhať a dať piecť! Ak máte doma cuketu, vajce a syr, urobte túto perfektnú cuketovú babu, chutnejšia ako mäso a takmer bez práce!
Cuketová sezóna je v plnom prúde a inšpirácií nie je nikdy dosť! Dnes si prácu uľahčíme a podávať budeme...
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Pre tých, ktorí tvrdia, že bez mäsa nie je pravé grilovanie, máme zlú (alebo dobrú) správu - nie je to pravda!...
TOP
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín,
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Túžite mať na grilovačke špeciality, ktoré chutia vynikajúco a rovnako dobre aj vyzerajú? Stačí dodržiavať...