Pridať recept

Divina steak a cibuľová omáčka

ingrediencie

ks
divina
ks
plnotučná horčica
ks
jemný kečup
ks
korenie na divinu
ks
mleté čierne korenie
ks
soľ
ks
tymian
ks
slnečnicový olej

postup

Chcela som docielit aby bolo maso chutne a vo vnutri ruzove. Podarilo sa 😉

1.
Mäso očistíme a umyjeme. Ostrým nožom tak ako je v celku nakrájame pláty (steaky) a dáme ho pacu - horčica,kečup,peper,tymian,korenie na divinu proste cokolvek podla vasej chuti. Neuvadzala som čoho kolko lebo vsetko som primiesavala od oka. Zakryla aom alobalom a nechala do rana stat v chladnicke.
 
2.
Na teflonovu panvicu som dala troska oleja a kazdy steak opekala po 4min.z kazdej strany na velmi pomalom ohni. (Stopovala som si cas)
3.
Po vybratí steaku z panvice som ho dala na tanier a zakryla alobalom. Nechala do vtedy kym sa mi dalsie steaky neupiekli.
4.
Cibuľová omacka: 2cibule nakrajame na kocky alebo rozne tvary roznej velkosti. Spenime na masle a zalejeme slahackovou smotanou v ktorej som si pre chut vmiesala aj trosku kyslej (2PL). Pridala trosku pepru,sol a nechala prejst varom. Hotovo
Divina steak a cibuľová omáčka
Divina steak a cibuľová omáčka
Zdroj: MatulykMarco
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať