FOTORECEPT: Rukolové mäsové fašírky so zelenou fazuľkou a zázvorom
stredná
náročnosť
ingrediencie
500
g
mleté bravčové mäso
1
ks
zelená čili paprička
2
hrste
rukola
ks
soľ
ks
mleté čierne korenie
ks
olej
Dusená fazuľka
1
ks
cibuľa
1
ks
zelená čili paprička
50
g
čerstvý zázvor
3
strúčiky
cesnaku
300
g
mrazená zelená fazuľka
ks
soľ
postup
1.
Na oleji speníme cibuľku s nasekanou zelenou čili papričkou.
2.
Pridáme nastrúhaný čerstvý zázvor a nasekaný cesnak. Restujeme 2 minútky a pridáme mrazenú fazuľku.
3.
Dusíme na jemnom ohni cca 20-30 minút, kým chytí fazuľka zlatistý nádych
4.
Medzitým si spravíme fašírky. Mäso zmiešame s nasekanou rukolou a čili papričkou.
5.
Poriadne osolíme a okoreníme čiernym korením.
6.
Opekáme z oboch strán na oleji do zlatista.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.