Torta štyroch vrstiev
12
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
17
PL
polohrubá múka
17
PL
mlieko
4
PL
kryštálový cukor
9
PL
olej
1
ks
vanilkový cukor Dr Oetker
1
ks
prášok do pečiva Dr.Oetker
1
ks
vajce
100
g
horká čokoláda
ks
2. vrstva:
1
balíček
krémová nápln vanilková Dr Oetker
200
ml
mlieko
125
g
maslo
ks
3. vrstva
1
balíček
šľahačka parížska Dr.Oetker
150
ml
mlieko
ks
4 vrstva
1
balíček
čokoládová poleva Dr Oetker
postup
Kombinácia čokoládovej a vanilkovej chute.
Čokoládu rozpustíme v mikrovlnke, pridáme ostatné suroviny, dobre premiešame a vlejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy väčšieho priemeru. Upečieme vo vyhriatej rúre pri 180 st. C 20 minút. Druhú, tretiu a štvrtú vrstvu pripravíme podľa návodov na obale a postupne nanesieme na vychladnutý korpus.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.