Raw quinoa s mangom, kokosom a kakaom
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
namočené quinoa vločky
1
PL
tebi droždie
1
ks
vnútro mladého kokosu
1
ks
mango
1
ks
hurmikaki
2
ks
datle
4
PL
raw kakao
trochu
mäta
postup
Tento dezert som pripravovala na Valentína, prečítajte si o ňom viac v mojom článku
1.
Vnútro mladého kokosu vyškriabte lyžicou a časť vody použite aj na namočenie vločiek. Z manga stačí polovica. Všetky ingrediencie hoďte do mixéra okrem kakaa.
2.
Vymixujte a časť z nich odlejte do misky. Bude taká žltkastá po mangu a hurmikaki. Do zvyšnej zmesi nasypte kakao a znova premixujte.
3.
Nalejte tmavú hmotu do taniera, trasením rozostrite zmes rovnomerne a bledšou zmesou nakreslite ornamenty.
4.
Ozdobte vykrojenými srdiečkami z hurmikaki, posypte napríklad aj kokosovým cukrom, pokojne použite aj javorový sirup a rozbitými raw kakaovými bôbmi.
5.
Ak budete používať mätu aj do zmesi, používajte len zelené lístky bez stonky. Inak by vám celá zmes zhorkla.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.