Bravčová panenka v slaninovom obale
4
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčová panenka
6
slanina
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1/4
KL
mletý muškátový oriešok
trochu
olej
postup
1.
Mäso umyjeme, osušíme, dochutíme soľou, korením a muškátovým orieškom. Obalíme ho plátkami slaniny a preložíme ho do alobalu.
2.
Vrch pokvapkáme olejom, alobal zabalíme a pečieme v rúre vyhriatej na 200°C cca 25 minút. Potom alobal odkryjeme a pečieme ešte 10 minút do zlatista.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.