FOTORECEPT: Zemiaková knedľa
3
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
zemiaky
50
g
krupica
1
ks
vajce
100
g
hrubá múka
1
štipka
soľ
2
ks
pečivo
postup
1.
Zemiaky uvaríme v šupe, očistíme ich a ešte teplé roztlačíme alebo postrúhame hneď pridáme krupicu a zamiešame spolu a necháme vychladnúť. Potom pridáme vajce, soľ a múku a vypracujeme tuhé cesto. Pečivo pokrájame na kocky a zamiešame do cesta.
2.
Potom pridáme vajce, soľ a múku a vypracujeme tuhé cesto. Pečivo pokrájame na kocky a zamiešame do cesta.
3.
Cesto rozdelíme na dva kusy a dáme variť do slanej vody na 25 minút.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.