Morčacia pečeň na čili
3
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
morčacia pečeň
2
slanina
2
strúčiky
cesnaku
1
ks
cibuľa
1
PL
horčica
1
ks
čili paprička
1
PL
maslo
1
PL
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Morčacie pečene umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky. Slaninu nakrájame na väčšie kúsky spolu s cibuľou a opečieme ich v panvici na rozpálenom oleji.
2.
Pridáme prelisovaný cesnak, pečene a mleté čierne korenie. Dochutíme ich horčicou, nasekanou čili papričkou a chvíľu ich restujeme.
3.
Podlejeme troškou vody a varíme, kým šťava nebude úplne hustá. Potom šťavu zjemníme maslom, pridáme petržlenovú vňať a soľ až úplne nakoniec. Hneď podávame!
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.