Soté z morčacích stehien
8
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
morčacie mäso
3
PL
sójová omáčka
1
ks
cibuľa
100
ml
olej
1
KL
vegeta
1
KL
mleté čierne korenie
1
KL
červená paprika
podľa chuti
soľ
3
PL
kečup
1
ks
farebná paprika
postup
Mäso vykostíme (kosti použijeme do polievky), pokrájame na menšie kúsky, pokvapkáme sójovou omáčkou a chvíľu necháme odležať. Cibuľu očistíme, nadrobno pokrájame, opražíme na tuku, pridáme mäso, soľ a ostatné korenie. Podlejeme trošku vody a prikryté dusíme. Občas premiešame. Keď je mäso mäkké, pridáme kečup, na kocky nakrájanú papriku a už len chvíľku podusíme. Ako prílohu servírujeme ryžu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.