Pridať recept

Plnené kuracie prsia

ingrediencie

6 ks
kuracie prsia
6 plátkov
šunka
120 g
Niva
1 ks
uvarené vajce natvrdo
1 KL
maslo
podľa chuti
soľ
štipiek
mleté čierne korenie

Obaľovanie

2 ks
vajce
trochu
strúhanka
trochu
tuk
50 g
maslo

postup

1.
Syr a vychladnuté natvrdo uvarené vajce postrúhame, pridáme lyžicu masla a vymiešame. Mäso zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme. Na každý rezeň položíme plátok šunky, na ktorý rozotrieme časť syrovej zmesi. Z rezňov spravíme rolky a zopneme ich pomocou špáradla. Obalíme ich v troche strúhanky, potom v rozšľahanom vajci a prudkom opražíme na rozpálenom tuku.
 
2.
Napokon rezne poukladáme do pekáča, na každý dáme kúsok masla a prikrytý pekáč dáme do vyhriatej rúry. Po chvíli ho odkryjeme a takto pečieme asi 30 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Holandský rezeň
Mleté mäso, vajce, syr a chutnejšie rezne ste nejedli! Zabudnite na klasické rezne a pripravte si HOLANDSKÉ, sú rýchle, šťavnaté a vôbec nie mastné
Jednoduché, mäkké a úžasne šťavnaté! Vymeňte obľúbenú klasiku a nebudete ľutovať, rozplývajú sa na jazyku.
Čo sú tie biele vzory na šunke? Nie je to tuk!
Čo sú tie biele vzory na šunke? Nie je to tuk!
Biele vlákna prechádzajúce cez šunku nie sú ničím zvláštnym a väčšina z nás im nevenuje pozornosť. Koniec...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...
TOP
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Jeho vôňa mnohým pripomína klasický nedeľný obed a bez neho sa nezaobíde azda žiadna významná rodinná...
Dúhový lesk na údenom mäse? Predtým, ako ho zjete, zistite, čo to je
Dúhový lesk na údenom mäse? Predtým, ako ho zjete, zistite, čo to je
Mali by sme jesť plátok šunky či údeného mäsa, ktorý sa po nakrojení rôznofarebne leskne? Dúhový lesk sa...