Bruschetta
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
bageta
1,5
PL
olivový olej
200
g
cherry paradajky
1
PL
čerstvá bazalka
3
strúčiky
cesnaku
1
štipka
soľ
postup
1.
Bagetu nakrájame na kolieska, trošku ju potrieme olejom a opečieme v panvici do chrumkava.
2.
Paradajky umyjeme, nakrájame na polovice, pokvapkáme ich olejom, pridáme lístky bazalky a prelisovaný cesnak. Zmes dochutíme soľou, zľahka premiešame a navrstvíme na chrumkavé bagetky.
3.
Podávame ihneď, môžeme pridať aj mozzarellu alebo balkánsky syr.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.