Pridať recept

Tuniaková nátierka

8
porcií
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 konzerva
tuniak vo vlastnej šťave
100 g
topený syr
2 PL
majonéza
1 ks
cibuľa
1 KL
citrónová kôra
1 PL
citrónová šťava
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Do misky dáme tuniaka, ktorého sme zbavili šťavy. Primiešame topený syr, majonézu, nadrobno nakrájanú cibuľu, citrónovú kôru a šťavu. Nakoniec nátierku dochutíme soľou a korením.
 
2.
Podávame ju na chrumkavom pečive alebo na plátkoch toastového chleba.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Výborný grécky šalát, VIDEORECEPT
Výborný grécky šalát - jednoduchý recept na grilovačku, hotový ihneď (VIDEORECEPT)
Pripravte si skvelý grécky šalát, ktorý navodí tú pravú atmosféru.
TOP
Najlepšie nátierky: 25 receptov na chutné nátierky, ktoré vám spríjemnia vstávanie
Najlepšie nátierky: 25 rýchlych receptov na chutné nátierky, ktoré vám spríjemnia vstávanie
Nátierky sú perfektným riešením raňajok i rýchlej večere. Tu nájdete množstvo inšpirácií...
10 receptov na najobľúbenejšie nátierky priamo od pani kuchárky: Výborné na víkendové raňajky, olovrant či
10 receptov na najobľúbenejšie nátierky priamo od pani kuchárky: Výborné na víkendové raňajky, olovrant či na chlebíčky pre návštevu
Recepty na legendárne nátierky priamo od pani kuchárky zo školskej jedálne. Niektoré z nich sme nejedli roky,...
10 fantastických a rýchlych receptov na jarné nátierky. Svieže, skvelé a jednoduché
10 fantastických a rýchlych receptov na jarné nátierky. Svieže, skvelé a jednoduché
Nátierky sú vždy ideálnym riešením raňajok či studenej večere. Tieto rýchle jarné recepty vás určite potešia.
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Rybacia nátierka ešte nikdy nebola chutnejšia. Stačí urobiť len jednu malú zmenu v recepte. Bude zamatovo...