Pridať recept

Rezne z údenej rolky v cesnakovom cestíčku

Rezne z údenej rolky v cesnakovom cestíčku
Zdroj: dorisa
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
bravčové údené mäso
4 PL
hladká múka
4 strúčiky
cesnaku
2 ks
vajce
2 PL
mlieko
podľa chuti
soľ, korenie, olej na vyprážanie

postup

Keď mi ostane údené, spravím rýchly obed. Používam na obalenie rôzne cestíčka.
Údené mäsko nakrájame na plátky cca 0,5- 0,7 cm. Z prísad urobíme polotuhé cestíčko, v ktorom namáčame mäso a vyprážame na rozpálenom oleji. Podávame so zemiakmi, podľa chuti.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Rezne
Rezne sú naše najobľúbenejšie jedlo: Ako ich máte najradšej?
Rezne by sme pokojne mohli označiť titulom nášho národného jedla. Stačí sa prejsť v nedeľu po poschodiach...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!