Bravčové mäso s ružičkovým kelom
stredná
náročnosť
ingrediencie
3
PL
masť
1
ks
cibuľa
400
g
bravčové pliecko
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
2
strúčiky
cesnaku
200
g
ružičkový kel
postup
1.
Na rozohriatej masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme na kocky pokrájané mäso, posolíme, okoreníme, ochutíme prelisovaným cesnakom a opražíme. Podľa potreby vodou podlejeme a dusíme takmer domäkka.
2.
Pridáme ružičkový kel a vo vlastnej šťave dodusíme domäkka. Podávame so zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.