Hydinový vývar
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
hydinové mäso
1,5
litre
voda
3
ks
celé čierne korenie
3
ks
celé nové korenie
1
ks
cibuľa
podľa chuti
soľ
100
g
koreňová zelenina
postup
1.
Mäso zalejeme studenou vodou, pridáme čierne a nové korenie, celú cibuľu, posolíme a rýchlo necháme zovrieť.
2.
Len čo sa polievka začne variť, znížime teplotu, prikryjeme a pomaly varíme. Kurací vývar varíme asi 1 hod., slepačí 2-3 hod. Pridáme pokrájanú koreňovú zeleninu a varíme ďalších 30 min. Počas varenia podľa potreby dolievame studenou vodou na pôvodné množstvo.
3.
Vývar precedíme a necháme odstáť. Po čiastočnom ochladnutí tuk usadený na povrchu pozberáme lyžicou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.