Nátierka z medvedieho cesnaku a rias
nízka
náročnosť
ingrediencie
450
g
jemného smotanového tvarohu
1
hrsť
čerstvého špenátu
1
hrsť
čerstvého medvedieho cesnaku
štipiek
soli
1
dl
kvalitného olivového oleja
1
PL
ľanu
2
PL
sezam
2
PL
odrezkov Nori rias, alebo ak máte nemáte nakrájajte si z plátu na suši
postup
Receptov s použitím medvedieho cesnaku budeme mať teraz viac. Dnes som robila catering pre detičky do zdravej škôlky. Veľmi sa mi páči pokrokovosť rodičov a výber zdravého jedla pre deti, namiesto tradičných cukrových toriet a cukríkov. Klobúk dole! Táto nátierka sa podávala k mini lokšíkom zo špaldovej múky a nakrájanej zelenine. Samozrejme, že na občerstvenie bolo aj veľa ovocia a nechýbal ani „raw“ krémik z čistého ovocia.
1.
Všetko spolu zmixujeme a dosolíme až na záver. Dokonalejšiu chuť môžete dosiahnuť kvapkou limetkovej šťavy.
2.
Recept na lokšíky, ku ktorým sa nátierka podávala.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.