Plnené karé so zabíjačkovou kašou
100
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1/2
kg
bravčové karé bez kosti
1/2
kg
zabíjačkova kaša
2
ks
domáca klobása
podľa chuti
soľ,korenie na pečene mäso
1
ks
stredne veľká cibuľa
1/2
liter
mäsový vývar
postup
1.
Bravčove karé rozrežeme na plat, vyklepeme, posolíme, potrieme zabijačkovou kašou.Klobásku rozrežeme pozdľž na pásiky a poukladame na kašu. Zatočíme roládu a previažeme špagatikom,aby pevne držala.
2.
Roládu prutko opečieme z každej strany, dame na pekáč a posypeme nahruba nakrajanou cibulou,pokorenime korenim na pečenie,podlejeme vývarom, zakryjeme druhym pekačom alebo alobalom a dame piecť na 200°C cca 60 min až 80min. Počas pečenia polievame mäsko vyvarom a otačame aby sa rovnomerne upieklo.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
danielak
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.