Sterilizovaná cibuľka - perlovka
stredná
náročnosť
ingrediencie
podľa chuti
cibuľa
1/2
KL
horčicové semeno
trochu
voňavé korenie
trochu
čierne korenie
bobkový list
nálev
20
g
soľ
1
dl
ocot
1
liter
voda
postup
1.
Na sterilizáciu použijeme iba drobnú cibuľku - perlovku, ktorú očistíme a uložíme do fliaš. Pridáme k nej 1/2 KL horčicového semena, trocha voňavého a čierneho korenia, prípadne bobkový list.
2.
Cibuľku zalejeme horúcim nálevom (20 g soli, 1 dl octu na 1 l vody), vzduchotesne uzavrieme a litrové fľaše sterilizujeme 30 min. pri teplote 95 stupňov a pollitrové fľaše 25 min. pri tej istej teplote.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.