Morčacie závitky s gaštanovou plnkou
4
porcie
70
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
4
ks
morčacie prsia
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
8
sušená šunka
1
ks
žemľa
1
ks
vajce
trochu
mlieko
100
g
gaštanové pyré
trochu
olej
postup
1.
Morčacie prsia umyjeme, osušíme a naklepeme na väčšie rezne. Dochutíme ich soľou, korením a necháme chvíľu odstáť.
2.
Žemľu nakrájame na kocky a opražíme na suchej panvici. Odstavíme ju, pokvapkáme mliekom a necháme chvíľu odstáť. Pridáme vajce a gaštanové pyré. Podľa chuti plnku dochutíme soľou, korením a poriadne premiešame.
3.
Na každý rezeň dáme plátok šunky a gaštanovú plnku. Mäso zvinieme, obalíme v šunke a pomocou ihly alebo nite poriadne uzavrieme. Opečieme ho v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán a ak sa bojíme, že mäso nebude ešte hotové, vložíme ho na chvíľu dopiecť do rúry.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.