Pražská omeleta
nízka
náročnosť
ingrediencie
podľa chuti
vajce
trochu
soľ
trochu
mlieko
podľa chuti
zelený hrášok
podľa chuti
dusená šunka
trochu
masť
postup
Omelety z vajec pripravujeme tak, že rozbijeme celé vajíčka, rozšľaháme ich s trochou soli a mlieka alebo smotany, primiešame k nim hrášok a nadrobno nakrájanú šunku a takto pripravenú zmes nalejeme na rozpustenú masť v panvici. Pečieme zvoľna za stáleho miešania a až po zhustnutí necháme pripiecť ako palacinky.
Podobné recepty
V rebríčku najobľúbenejších špecialít dosiahla popredné miesto delikatesa našich susedov. Ako sa umiestnili slovenské jedlá? Ukázali sme chrbát aj takým dobrotám ako ravioli či germknödel
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.