FOTORECEPT: Enchiladas - plnené tortily
8
porcií
90
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
8
ks
tortily
500
g
bravčové mäso mleté
1
ks
cibuľa
1
ks
chilli paprička
800
ml
konzervované paradajky
250
ml
šľahačková smotana
2
ks
vajcia
250
g
strúhaný syr
soľ
čierne korenie
olivový olej
postup
7.
Mäso orestujeme na olivovom oleji a potom k tomu pridáme polovicu paradajkovej zmesi.
8.
Tortily plníme mäsom a dávame do zapekacej misky.
9.
Na vrch tortíl dáme zvyšok paradajkovej zmesi.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.