Nátierka z vajec a šunky aj pre diabetikov
nízka
náročnosť
ingrediencie
10
g
maslo
2
ks
vajce
podľa chuti
soľ
trochu
nasekaná pažítka
trochu
nasekaná petržlenová vňať
50
g
šunka
postup
Na panvici zohrejeme maslo, prilejeme vajcia rozšľahané so soľou a miešame do zhustnutia. Vňate opláchneme, osušíme a nakrájame najemno spolu so šunkou. Všetko dôkladne premiešame s upraženými vajcami. Servírujeme na umytých listoch hlávkového šalátu s celozrnným chlebom alebo bagetou.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.